donderdag 15 september 2011

Nadere informatie najaarsactiviteit

Op 18 november worden wij om 13.00 verwacht bij:
Erfgoedcentrum Nederlands Kloosterleven,
Kloosterlaan 24,
5435 XD Sint Agatha,
waar na een kopje koffie of thee om 13.30 het programma start.


Dit programma bestaat uit een inleiding met diapresentaie van ongeveer 45 minuten. Na een koffie/theepauze volgt een rondleiding van ongeveer 75 minuten. De rondleiding voert langs een tentoonstelling over de Kruisheren, een tentoonstelling over kloosterleven in het algemeen, de leeszaal en de kerk.


Het is mogelijk om na de rondleiding op eigen gelegenheid een bezoek aan de kloostertuin te brengen. De kloostertuin is toegankelijk van zonsopgang tot zonsondergang. De middag eindigt uiterlijk om 17.00.

Indien u wil deelnemen aan deze activiteit verzoeken wij u om u voor 11 november aan te melden via ons e-mailadres: tilburgsetheologen@gmail.com. De kosten bedragen € 7,50 per persoon waarbij u, zoals gebruikelijk, u uzelf kunt laten vergezellen door een introducé voor de gezamenlijke prijs van €15, -. Wij verzoeken u om na aanmelding het verschuldigde bedrag ook voor 11 november aan ons over te maken op het rekeningnummer 104859172 t.n.v. Dialogos. Na ontvangst is uw aanmelding definitief.
Wij hopen u deze middag te mogen begroeten.


maandag 12 september 2011

Najaarsactiviteit Erfgoedcentrum Nederlands Kloosterleven

Ook dit jaar organiseert Dialogos weer een najaarsactiviteit. Op vrijdag 18 november kunt u als lid van Dialogos te gast zijn in het Erfgoedcentrum Nederlands Kloosterleven te Sint Agatha.
Nadere informatie over tijdstip en de bescheiden kosten zullen wij U op een later tijdstip verstrekken.
Schrijft u de datum vast in uw agenda?
U moet zich voor deze activiteit wel aanmelden. Dat kan tot 11 november via ons emailadres: tilburgsetheologen@gmail.com.
Wij hopen U op 18 november te mogen begroeten.