zondag 2 juni 2013

Concept verslag van de jaarvergadering

Onlangs was onze jaarvergadering. Het concept jaarverslag vindt u hier

Gezocht: Penningmeester

Onlangs heeft onze penningmeester Yvette aangegeven dat zij wil stoppen met haar functie als bestuurslid en penningmeester. Dit vindt het bestuur jammer maar we respecteren haar besluit.
Daarom is Dialogos op korte termijn op zoek naar een nieuw bestuurslid die daarbij de verantwoordelijkheid krijgt over en voor de spreekwoordelijke penningen.

Mocht u zich willen aanelden als beoogd penningmeester/bestuurslid, of wilt u iemand voordragen of heeft u nadere vragen. Wij zien uw reactie graag tegemoet via: tilburgsetheologen@gmail.com.

Publieksdag Tilburg School of Catholic Theology

Door omstandigheden verschijnt dit bericht nu pas op deze site. Excuus hiervoor. Mogelijkerwijze heeft u het misschien ook al via een ander kanaal vernomen.

Uitnodiging Publieksdag 'Geloven met beelden'
Donderdag 6 juni 2013, Utrecht
Op donderdag 6 juni 2013 organiseert de Tilburg School of Catholic Theology in samenwerking met Museum Catharijneconvent een Publieksdag in Utrecht. Graag nodigen wij u uit voor deze dag, die de vorm heeft van een symposium met lezingen en workshops rondom het thema 'Geloven met beelden'. Dit thema sluit direct aan bij de tentoonstelling Goddelijke inspiratie. Russische ikonen ontmoeten westerse kunst die momenteel te zien is in Museum Catharijneconvent. Bezichtiging van deze tentoonstelling is onderdeel van het programma.

Programma

Het programma van de Publieksdag vindt u op onze website. Een printbaar programma vindt u hier.

Kosten van deelname

Om deel te nemen aan het symposium betaalt u € 15,-. Lunch in het museumcafé van het Catharijneconvent is bij dit bedrag inbegrepen. Alumni betalen € 7,50. Studenten en medewerkers van de TST en Fontys Hogeschool Theologie Levensbeschouwing hebben gratis toegang.

Aanmelding

Aanmelding en (éénmalige) machtiging graag vóór 30 mei via het online aanmeldingsformulier.
Bij aanmelding kunt u uw voorkeur aangeven voor de workshops. Indeling vindt plaats op volgorde van binnenkomst. Een beschrijving van de inhoud van de workshops vindt u hier.

Bij annulering na 30 mei blijft inschrijfgeld verschuldigd.

Vragen

Mocht u vragen hebben over de Publieksdag, neemt u dan contact met ons op per telefoon (013 - 466 3800) of e-mail (bureautst@tilburguniversity.edu).