maandag 6 oktober 2014

Publicatie over de geschiedenis van de Theologische Faculteit Tilburg

UITNODIGING

De leden van Dialogos worden van harte uitgenodigd om aanwezig te zijn bij de presentatie van een boek over de geschiedenis van de Theologische Faculteit Tilburg (TFT). 

De presentatie vindt plaats op vrijdag 12 december 2014 in zaal DZ 2 van het Dantegebouw van Tilburg University.

Aan het einde van dit bericht is nadere informatie te vinden over het nieuwe boek.

Het programma ziet er als volgt uit:

15.00 uur     Welkomstwoord door prof. Wim Weren, voorzitter van de begeleidingscommissie

15.10 uur    Aanbieding van het eerste exemplaar aan prof. Philip Eijlander, rector van Tilburg University, waarin de TFT in 2006 is geïncorporeerd, en aan mgr. Huub Ernst, die als voorzitter van het College van Toezicht jarenlang intensief betrokken is geweest bij de ontwikkeling van de faculteit.

15.15 uur    Presentatie van de opzet en inhoud van het boek door de auteur, de historica dr. Tessa Leesen

16.00 uur    Informele ontmoetingen in de foyer van het Dantegebouw, onder het genot van een drankje

De toegang tot deze feestelijke bijeenkomst is gratis. Wel is aanmelding nodig via de volgende link, uiterlijk op 1 november 2014:


Deze uitnodiging gaat uit naar bestuurders, studenten, docenten en verdere personeelsleden van de vroegere TFT. Ook medewerk(st)ers van de huidige Tilburg School of Humanities, de Tilburg School of Catholic Theology en collega’s uit de Nijmeegse Faculteit Filosofie, Theologie en Religiewetenschappen zijn van harte welkom. Het boek heeft ten dele ook betrekking op de gezamenlijke geschiedenis van de KIWTO’s.

U kunt het boek verkrijgen tegen een speciale intekenprijs van €  20,00 per exemplaar. Indien u van dit aanbod gebruik wilt maken dient u het verschuldigdebedrag uiterlijk op 1 november 2014 te hebben overgemaakt op bankrekening NL06 RABO 0119 4092 75 of NL73 INGB 0000 7253 33 ten name van Valkhof Pers te Nijmegen o.v.v. ‘Geschiedenis van de TFT’. Het boek zelf kunt u op 12 december verkrijgen tussen 16.00 en 17.00 uur bij een stand van Valkhof Pers in de foyer van het Dantegebouw. Als u het boek via de post wilt ontvangen, komen de verzendkosten voor uw eigen rekening. Gelieve in dat geval ook de verzendkosten à € 6,75 (op basis van verzending binnen Nederland) toe te voegen aan uw betaling op bovengenoemd bankrekeningnummer en vergeet dan niet uw postadres (incl. postcode) te vermelden. Indien u het boek per post buiten Nederland bezorgd wil zien, neemt u dan aub. contact op met Valkhof Pers (info@valkhofpers.nl). De intekenprijs geldt tot en met 1 november 2014. Na 12 december a.s. is het boek verkrijgbaar in de boekwinkel à € 25,00.