zondag 7 december 2014

Herinnering boekpresentatie over de geschiedenis van de TFT

Dezer dagen hebt u de uitnodiging ontvangen om op vrijdag 12 december  15:00 u. aanwezig te zijn bij de presentatie van een boek over de geschiedenis van de Theologische Faculteit Tilburg, in zaal DZ2 van het Dantegebouw van Tilburg University.
De auteur is de historica Tessa Leesen.

Dit bericht mag u als een herinnering aan deze uitnodiging beschouwen, en tevens als een aansporing van het bestuur van Dialogos om daarbij aanwezig te zijn.
Weest allen welkom! Meldt u aan voor de presentatiebijeenkomst van 12 december via:

Dezer dagen vergaderde het bestuur en besprak ook de mogelijke agenda van de najaar bijeenkomst, zoals gebruikelijk wordt deze gepland in november.
Het bestuur kwam tot de conclusie dat én de najaar bijeenkomst én de presentatie te veel van het goede is.

Na enig beraad besloot het bestuur het volgende:
a)      er wordt géén najaar bijeenkomst belegd dit najaar.
b)      na afloop van de bijeenkomst rond de presentatie van het boek en het bijbehorende drankje wordt u, leden van Dialogos uitgenodigd [vanaf ongeveer 17:30 u.] u te begeven naar een zaaltje van Esplanade op het TU-terrein om daar het samenzijn in een wat intiemere Dialogoskring voort te zetten.
c)      Dialogos zorgt ondertussen voor versterking van de inwendige mens.
d)      Het bestuur probeert oud-docenten en/of studenten van de TFT-kring te bereiken die tijdens dit informele bijeenzijn een anekdote, herinnering, onbekend of leuk verhaal over de verre of nabije tijd kunnen en willen vertellen.
e)      Stuur mij p.ronnes@ethiek.org een bericht of je aanwezig zult zijn in ESPLANADE.
Dat organiseert voor ons gemakkelijker!

Welkom allemaal!
Het bestuur van Dialogos