vrijdag 16 augustus 2013

Opening academisch jaar Tilburg School of Catholic Theology

Uitnodiging opening academisch jaar / studiejaar 2013 - 2014
Dinsdag 27 augustus, 18.30 uur, Utrecht

Hierbij nodigen we u van harte uit voor de officiële opening van het studiejaar 2013 - 2014 op dinsdag 27 augustus te Utrecht.

De opening begint om 18.30 uur met een eucharistieviering in de St. Augustinuskerk. Studentenpastor Jos Moons SJ zal voorgaan, samen met dr. Archibald van Wieringen, dr. Kees van Vliet en prof. dr. Marcel Sarot. Daarnaast zullen eerstejaarsstudenten van de Tilburg School of Catholic Theology en Fontys Hogeschool Theologie Levensbeschouwing een rol vervullen in de viering.

Aansluitend op de eucharistieviering zullen Peter Jonkers, decaan a.i. TST, en Eric Luijten, adjunct-directeur FHTL, het studiejaar officieel openen in zalencentrum In de Driehoek.

Er is daarna tijd voor ontmoeting en het uitwisselen van de vakantieverhalen onder het genot van een drankje en hapje.

De opening is bestemd voor alle studenten en medewerkers van TST en FHTL en belangstellenden. Aanwezigheid wordt zeer op prijs gesteld.

We hopen u te mogen begroeten op dinsdag 27 augustus!

Hoogachtend en met vriendelijke groet,

prof. dr. P.J. Jonkers, decaan a.i. TST
drs. G.A. van der Velden-Westervelt MMO, faculteitsdirecteur TST
dr. F.G.B. Luijten, adjunct-directeur FHTL

Praktische Zaken
Locaties
De St. Augustinuskerk bevindt zich aan de Oudegracht nummer 69. Zalencentrum In de Driehoek is op ongeveer 10 minuten loopafstand van de kerk gelegen aan het Willemsplantsoen 1c.

Aanmelden
We verwelkomen een ieder graag, maar in verband met het organiseren van de ontvangst in zalencentrum In de Driehoek vragen we u vriendelijk om u aan te melden als deelnemer door een mailtje te sturen naar bureautst@uvt.nl.

Vragen?
Mocht u nog vragen hebben dan kunt u contact opnemen met het secretariaat van de TST.
Telefoon: 013 - 466 3800, e-mail: bureautst@uvt.nl