maandag 5 september 2011

Angelion deel 2


Email adres van Dialogos

Het emailadres van de Universiteit van Tilburg is gewijzigd. Alle gerelateerde email adressen hebben nu de extensie: @tilburguniversity.edu (naar Amerikaans model). Dialogos@tilburguniversity.edu is actief en sinds 29 augustus gelinkt aan het email adres van voorzitter Rachel Höppener.

Digitalisering en website

Doordat de universiteit besloten heeft om de digitale ondersteuning aan alumniverenigingen te verminderen is het niet meer mogelijk om u via de site van de universiteit adequaat te informeren. Daarnaast zal de nieuwsbrief Angelion in de huidige vorm verdwijnen. In plaats daarvan zult u op een snellere manier digitaal geïnformeerd worden. Hoe gaat dit in zijn werk? U kunt ons bereiken middels de statische site van de universiteit: http://www.tilburguniversity.edu/nl/alumni/verenigingen/overzicht/dialogos/
daar gaat u via de pagina “Onze activiteiten” naar de actuele site van de vereniging. Dezelfde pagina kunt u rechtstreeks bereiken door te gaan naar http://tilburgsetheologen.blogspot.com/.
Op genoemde pagina staat de tekst; “Follow by email”. Als u hier uw emailadres invult ontvangt u een mail, die dient u te bevestigen. Vanaf dat moment krijgt u steeds een email als er nieuw bericht op de site is geplaatst. Via tilburgsetheologen.blogspot.com kunt u ook reageren op onze berichten. Het emailadres voor rechtstreekse vragen, berichten en contact aangaande de website is: tilburgsetheologen@gmail.com. We hopen u op deze manier sneller van informatie te voorzien.

Dante Café

Zustervereniging Dante organiseert 4 maal per jaar een Dantecafé dat ook toegankelijk is voor de leden van Dialogos. Een afgestudeerde aan de voorgangers van FGW houdt hier een inleiding en zo kunnen afgestudeerden en huidige studenten elkaar ontmoeten. Locatie Tilburgse Filmfoyer (naast de schouwburg). Tijd vrijdagmiddag van 16.00 tot 18.00 uur. Op 23 september spreekt Saskia Maas. Op 18 november Willem Marie Speelman.

Najaarsactiviteit Dialogos

Het bestuur denkt hierbij aan een kloosterexcursie in november. Gedacht wordt aan een bezoek aan het Erfgoed centrum van het Nederlandse Kloosterleven met bijbehorende bibliotheek in het Sint Agathaklooster te Sint Agatha bij Cuijck. Nadere informatie volgt.

Contributie

Wilt ook dit jaar 2011 niet vergeten uw contributie, ten bedrage van € 10, over te maken naar bankrekeningnummer 1048 59 172 t.n.v. Dialogos onder vermelding van: contributie 2011. Namens de penningmeester hartelijk dank!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten